Jegyes/Esküvő

Az eljegyzés, az esküvőre készülődés és a menyegző átélése az élet legszebb és legizgalmasabb pillanataival ajándékozza meg a párokat. A kihívásokról nem is beszélve…tudom, mert már átéltem. 🙂
Ez az időszak nagyon rövid időn belül egy szép emlékké fog válni, ilyenkor fontos, hogy ezt milyen fotókon keresztül tudjátok majd felidézni, vissza tudják-e adni ez elkészült fényképek a nagy nap hangulatát. Szolgáltatásommal vállalom, hogy az elkészült fotók által az életetek legfontosabb pillanatai és az átélt élmények, érzések később is felidézhetők lesznek. Vallom, hogy ez a legfontosabb szempont, ettől más ez a munka mint egy modellfotózás, még ha utóbbi stílusban készült esküvői fényképek ideig-óráig jól is mutatnak a közösségi oldalakon. A fotózás folyamatában végig törekszem az empátiára és a pozitív közeg megteremtésére, folyamatosan figyelembe veszem az igényeiteket (akár ha rugalmasan változnak is). A megrendeléskor egy előzetes forgatókönyvet is egyeztetünk, ami segíthet bennünket a tervezésben, de fel leszek készülve a váratlan helyzetekre is. Így ha csúszás következne be, a fotózás miatt nem kell izgulnotok.
A megrendelést előre egyeztetett rendelkezésre állással és helyszíneken tudom teljesíteni. A fotózás ára ennek megfelelően változhat, de viszonyításképpen listáztam három életszerű példát és egy költségcsökkentő megoldást is, annak érdekében, hogy támogassalak benneteket a döntésben:

Jegyesfotózás egy vagy több, a pár által kiválasztott külső helyszínen, minimum 20db retusált kreatív fényképpel, 1,5 óra időtartamban: 15.000 Ft. Formátum: DVD/pendrive.

Esküvői fotózás a polgári szertartásról, csoportképek és minimum 20db retusált kreatív fénykép, 2 óra időtartamban: 40.000 Ft. Formátum: DVD/pendrive.

Esküvői fotózás teljes rendelkezésre állással a készülődéstől a szertartásokon át a lakodalom végéig, minimum 50db retusált kreatív fénykép, minimum 600 db riportfotó: 110.000 Ft. Formátum: egyedi DVD és pendrive, egy poszter méretű nagyítás valamelyik tetszőlegesen választott fotóból.

Jegyes és esküvői fotózás (teljes rendelkezésre állással) egyben: 115.000 Ft.

Fenti árak tájékoztató jellegűek, minden esetben kérjetek ajánlatot, amit személyre szabottan, alapos egyeztetés után, az igényeiteket maximálisan szem előtt tartva fogok részetekre átadni.
Fizikai formátumokat is biztosítok, ennek ára külön megállapodás függvénye.

Ajánlatkérés
Telefonszám: 06-30/510-5173
E-mail cím: info@kezmuvesfoto.hu