Család/gyermek

Egy család megörökítése vidám életképek formájában véleményem szerint a fényképész legjobb és legnagyobb kihívásokat tartogató megrendelései közé tartozik. Ez egy kiváltság, ami nem sok szakmában van meg, emiatt a legnagyobb műgonddal kezelem ezeket a megbízásokat.
A családi fotózás folyamatában kiemelten szükséges az összhang megteremtése mind a családtagok, mind pedig a fényképész és a fotóalanyok között. Ennek érdekében a munkát egy ismerkedéssel, ellazító bevezetéssel kezdem (pl. játék a parkban), melynek során kellő oldottságra teszünk szert. Ezután kezdődik a spontán fotózási szekció, amikor végigkövetlek benneteket egy tevékenység során, eközben és ezek után néhány beállított képet is készítek, de ekkorra már nem fogtok ettől zavarba jönni.
A családi fotózás kültéren vagy az otthonotokban történik, olyan helyszíneken, amiket ismertek és szerettek, hogy ezzel még inkább inspiráljuk az életszerű fényképek elkészítését. Konkrét árat az igények ismeretében tudok adni. 

Viszonyításképpen egy körülbelül másfél órás, minimum 20 db retusált képből álló sorozat ára DVD/pendrive formátumban 20.000 Ft.

Az ár csak tájékoztató jellegű, kérem minden esetben kérj ajánlatot, hogy megismerhessem a konkrét elképzeléseidet.

Ajánlatkérés: 06-30/510-5173 vagy info@kezmuvesfoto.hu