Jakab Gergelyt, mint helyi fotóst kértük fel a nyár elején, hogy örökítse meg Tókert Csárdánk ünnepélyes gálaműsorának pillanatait. Azon túl, hogy szemléletünk szerint igyekszünk minél több helyi szolgáltatót bevonni az Aqua Land Termál és Élményfürdő, valamint az ehhez tartozó más részlegek vonatkozásában, megkapóak voltak Gergely közösségi oldalon közzétett fotói. Az ő szemén, látásmódján keresztül olyan plusz érzelmi gazdagságot kapott az állókép, hogy a hangulatfotót itt szó szerint és nem szó szerint is lehet értelmezni. Szó szerinti olvasatban ez annyit jelent, hogy ha tovább lehetne bontani a pillanatot, akkor annak egy bizonyos része lenne a hangulat, melyet Gergely a megfelelő szögből, megfelelő fényekkel, sajátos látásmódjával rendre ki is hámoz. Nem szó szerinti olvasatban viszont egyértelműen egy más irányt képvisel, mint a megszokott, olykor kissé unalmasnak tetsző bágyadt hangulatfotónak készülő képek. Emberi oldalról egy kedves, rugalmas, megrendelői igényt értő és azt kiszolgáló attitűddel volt jelen már két programunkon is. Szakértelmét, a szakértelmében rejlő egyediségét, művészi extra munícióját nem öncélúan használja, hanem azonosulva a helyszínnel, helyzettel, kéréssel alkotja meg a jelen legszebb kimerevített, múltbéli pillanatait.
M. Selmeczi Julianna
Értékesítési és Marketing Igazgató
Dáviddal és Zalán babával már izgatottan vártuk a Római parti fotózást. Volt néhány elképzelésünk a helyszínt és a témákat illetően, amire nagy örömünkre Gergő nyitott volt és remek ötletekkel egészítette ki. Csodás képek születtek, évek múlva is szép emlék lesz! Köszönjük Gergő!
Dévai Tünde
Nekem szimpatikus volt, hogy nem volt semmi kötelező beállításos rész, de mondtál szempontokat és hogy nyitott voltál a mi ötleteinkre. Az, hogy nyitott voltál, segítette azt is, hogy könnyebben oldódjon az ember. Utólag visszagondolva, nagyon nehéz szerintem a családi fotózás, mert hogy mindenki odanézzen és mosolyogjon egy képen, minél több ember van, annál nehezebb, ráadásul egy kisgyereknek megmondani sem lehet mit csináljon.
Sverticzki Viktória
Gergő, imádom ezeket a képeket!!! Egyelőre egyszerűen nem tudok többet írni, mert megállás nélkül csak lapozgatok közöttük, és nem tudom kiválasztani a kedvencem, mert mindig az az aktuális kedvencem, amit éppen nézek. De muszáj volt megírnom, hogy csodásak, éppen ilyet képzeltem, és KÖSZÖNÖM!!!
Kardos Dóra
Gergõ által fotózott képeinket imádom, árad belõlük a jókedv. Ez részben annak is volt köszönhetõ, hogy könnyen el tudtuk engedni magunkat, még a kisfiúnk is, aki egyébként lassabban oldódó típus. Számára ez csak egy jó móka volt az ismerõs játszótéren, hisz Gergõ nem kért tõlünk semmi mesterkéltet, s elfogadta, amikor Dani már elfáradt, hisz ô is apuka. Voltak jó ötletei, de bármit csinálhattunk volna, hiszen sikerült a spontán helyzeteket is gyönyörûen megörökítenie. Nagyon hálás vagyok neki, hogy ilyen szép képeket készített rólunk, öröm lesz megöregedve is visszanézni milyen boldogok voltunk.
Csiszér Ágnes
Nagyon jól éreztük magunkat az egész fotózás alatt. Jó volt, hogy nem pillanatokat kreáltunk a képek kedvéért, hanem Gergő a spontán kialakult helyzeteket kapta el a megfelelő időben. Így igazán kifejező képek születtek, miközben nem éreztük fárasztónak és stresszesnek a fotózást.
Dombóvári-Kovács Ilka
Nagyon szépen köszönünk neked mindent. Felejthetetlen nap volt. Élveztük a fotózás minden pillanatát
Báthori Alexandra Anita